perjantai 4. maaliskuuta 2016

30-vuotisjuhlat jatkuivat torstaina 3.3.

Tällä kertaa juhlimisvuorossa olivat Kinaporin asukkaat ja asiakkaat, ja toki mukana oli myös henkilökuntaa. Juhlan juonsi tuttuun tapaan stadin slangia viljellen Kari Varvikko ja päiväkoti Runon lapset esittivät M.A.Nummisen Kinaporin humpan. Kinaporin rytmikkäät olivat puolestaan valmistelleet varsin muodikkaan esityksen.


Juhlan puheissa Kinaporia ja vanhuspalveluita tarkasteltiin monesta eri vinkkelistä. Juhlapuheessaan etelän palvelualueen johtaja Helena Venetvaara-Nurmi toi palvelukeskustoimintaan hieman laajemman perspektiivin, kun taas palvelutalon asukas Maija Lehto antoi Minna Leskisen haastattelemana hyvin konkreettisen ja herkän kuvan siitä, miten tärkeää työtä palvelukeskuksissa tehdään.


Kinaporin ensimmäinen johtaja Anneli Söderholm toi historian havinaa 30 vuoden takaa ja nykyinen johtaja Sari Hedman kertoi Kinaporin tästä päivästä ja vaaleanpunaisista haaveista taiteilija Timo Tähkäsen inspiroimana. Timon Vaaleanpunainen puhe kun koostui palvelutalon asukkaiden toiveista.


Asiakasneuvoston tervehdyksessään Leena Karhu-Westman mm. kehotti jokaista tuomaan mukaansa Kinaporiin yhden yksinäiseltä vaikuttavan  ihmisen vaikka kotikulmiltaan sekä korosti asiakasneuvoston tärkeyttä ja sitä, että neuvoston vaaleissa äänestetään.


Puheita tahdittamassa olivat Janina Lehto (huilu) ja Risto Kytö (piano), jotka esittivät Sibeliuksen Nocturen ja Myrskyluodon Maijan.


Lopuksi laulettiin Maamme-laulu ja siirryttiin kakkukahveille.


Juhlasali oli enemmän kuin täysi


Kinaporin johtaja Sari Hedmanin puheen aihe oli Kinapori nyt

Kinaporin Rytmikkäiden nostalgisen hauska ohjelmanumero oli Kasari-muotia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti