perjantai 27. toukokuuta 2016 "Me tahdomme kertoa teille nyt siitä, mihin ei mitkään historiat riitä, miten on Kinapori kehittynyt täksi, että on muuttunut meille ystäväksi.


On kolmekymppinen, on kolmekymppinen takana on kehitystä vuosikymmenten.
On kolmekymppinen, kolmekymppinen, on Kinapori tänä vuonna kolmekymppinen


Me pilkettä silmässä tehdään tätä juttua, osa siitä saattaa olla useillekin tuttua. Siis jättäkää pois kaikki murheet ja huolet, tästä totta on varmaan vain enintään puolet"!
Toukokuun viimeisenä torstaina oli juhlasali viimeistä paikkaa myöten täynnä. Silloin sai ensi-iltansa vapaaehtoisten käsikirjoittama ja esittämä Kinaporin juhlavuoden kunniaksi kirjoitettu näytelmä KOLMEKYMPPINEN.


Kolmekymppinen on aikamatka 1980-luvulta tulevaisuuteen. Siinä vapaaehtoiset parodioivat itseään.
Esityksessä on paljon musiikkia, tuttuja lauluja, tanssia ja komiikkaa. Osa lauluista on itse sanoitettuja ja kuultiinpa vielä Kinaporin humppakin, jonka on säveltänyt Pauli Aaltonen ja sanoittanut Pentti Rannikko. He myös vastasivat näytelmän musiikista.
Yhä uudelleen jaksan ihmetellä sitä valtavaa innostusta ja aktiivisuutta, mitä vapaaehtoiset haluavat tuottaa asiakkaiden ja asukkaiden hyväksi. Tämä esitys, kuten aiemmatkin, haluttiin tehdä nimenomaan heitä ajatellen. Ja aplodeista päätellen siinä myös onnistuttiin. Kiitos koko näytelmäryhmälle! Pidetään huolta toisistamme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti