tiistai 31. tammikuuta 2017Kohti kevättä

 

 

Ihanaa, päivä on pidentynyt jouluaatosta jo yli kaksi tuntia! ”Kevät keikkuen tulee”, kuten sanonta kuuluu. Kalenteri alkaa täyttyä vapaaehtoisten ja henkilökunnan järjestämistä keväisistä tapahtumista. Aloitimme tämän vuoden ensimmäisillä Snadeilla Treffeillä 23.1 ja osanotto oli ilahduttavan runsas, lähes 50 iloista vapaaehtoista täytti puheensorinalla huoneen. Kahvin lomassa kerroin tulevista tapahtumista ja kädentaitojen ohjaaja sekä sosiaaliohjaaja kertoivat Kinaporissa toimivista tai alkamassa olevista ryhmistä.

Helmikuun 9.päivänä on vapaaehtoisten järjestämä ohjelmallinen talvitapahtuma, jossa Stadin Slangin kuoro viihdyttää ja Matti Reittamo laulattaa yleisöä. Lisäksi näemme pienoisnäytelmän sekä saamme nauttia Stadin Slangi ry:n kunniapuheenjohtaja Lasse Liemolan esityksestä. Tapahtuman päätteeksi pyörähdellään Ludvig Group-bändin tahdeissa. Ja makkaraakin saa, totta kai!

Ystävänpäivänä vapaaehtoiset tarjoavat asiakkaille yllätyslahjan! Ja naistenpäivänä miesryhmä Jalopeurat jakavat ruusuja kaikille ihanille naisille!

Huhtikuun ensimmäinen viikko on omistettu laululle ja musiikille. Silloin Kinapori laulaa ja soi. Viikon aloittaa Kaskas-kuoro ja päättää Diskante-kuoro. Väliin mahtuu mm. Kuorosota, jossa Helokit, Malmin kuoro sekä Kinaporin kuoro esittelevät taitojaan. Keskiviikkona 5.4 tanssimme juhlasalissa Oopperassa järjestettävien teetanssien tahtiin. Perjantaina päiväkoti Runon lapset tulevat leikkimään ja laulamaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Vapaaehtoisten näytelmäryhmä harjoittelee itse kirjoittamaansa musiikki-näytelmää ja se esitetään 16.5.2017. Työnimenä on ”Satanen mittarissa”. Samalla viikolla järjestetään Mova-messut (monikulttuurinen vanhustyö).

Ja sitten onkin jo kesä! Tämä esitelty kevätkatsaus on vain ripaus Kinaporin toiminnasta. Se mitä kaikkea talossa on tarjolla, selviää, kun tulet itse paikan päälle. ”Vierivä kivi ei sammaloidu”, kuten sanonta kuuluu.

Tervetuloa meille!

Eija Mustonen, vapaaehtoistoiminnan ohjaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti