maanantai 20. maaliskuuta 2017
Kyllä onnistuu!

Nuo kaksi sanaa kuvastavat hyvin vapaaehtoisten innokkuutta ja osallistumista palvelukeskuksen toiminnan tuottamiseen.


Talvitapahtuma onnistui loistavasti. Sali oli innostunutta yleisöä pullollaan. Stadin slangin kuoro sai piintyneimmätkin mukaansa komeilla lauluillaan ja Lasse Liemolan fanit hurrasivat idolinsa musiikkia kuunnellessaan.
Viime viikolla meillä oli kiertävä vaatekauppa SenioriShop. He kyselivät, löytyisikö vapaaehtoisia malleiksi. Kyllä löytyy! Kun johtaja kysyi, löytyisikö vapaaehtoisilta jotain pientä kivaa esitystä asiakasfoorumiin?  Kyllä löytyy!
Kun suunnittelimme kevään tulevia ohjelmia mietimme, että olisipa kiva, jos vapaaehtoiset voisivat tarjota asiakkaille ja asukkaille simaa ja munkkeja vapun aikoihin. Kyllä onnistuu! Toukokuussa järjestetään kevätmarkkinat.  Löytyisikö vapaaehtoisilta innokkuutta tulla mukaan? Kyllä löytyy! Sitten ohjelmistossa olisi vielä Värikäs vanhuus- messut. Siihen tarvittaisiin vapaaehtoisia aulaemäntiä ja oppaita. Kyllä onnistuu! Ja city-kävelyyn tarvittaisiin ulkoilu – avustajia. Kyllä onnistuu!
Uutta näytelmää - Satanen mittarissa - on harjoiteltu jo ahkerasti. Näytelmässä on mukana 18 vapaaehtoista. He ovat itse käsikirjoittaneet revyyn ja sen ensi-ilta on toukokuun 16. päivä. Siinä pohditaan mistä suomalaisten sisu on peräisin, mikä nostaa itsetuntoamme ja mistä Suomi tunnetaan maailmalla. Siinäkin kuvastuu hyvin vapaaehtoisten aktiivisuus ja sitoutuminen.


Ja tämän kaiken lisäksi ovat vielä tiimille ominaiset tehtävät; ruokasaliavustukset, vaatesäilytyksen hoitaminen, kirjastopalvelut, liikuntatuokioiden järjestäminen sekä kevään lehden tuottaminen. Käsityötiimissä valmistuvat tuotteet myyjäisiin. Käsityötiimi on myös osallistunut kahteen merkittävään haastekampanjaan; veteraanisukkien ja vauvasukkien kutomiseen. Ja kaikki onnistuu!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti