Kinaporin esittely


Kinaporin kulttuuri- ja taidepainotteinen palvelukeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Sörnäisissä ja tuottaa monipuolisia palveluja alueen ikäihmisille.

Palvelutalossa on 28 asuntoa ja ryhmäkodeissa ympärivuorokautista hoitoa 39 asukkaalle ja asiakkaalle. Monipuolisessa palvelukeskuksessa toimii myös palvelukeskus, jonka toiminnan tavoitteena on ylläpitää ikäihmisten toimintakykyä, tukea heidän kotona asumistaan ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Tarjonta kannustaa kohottamaan kuntoa ja parantamaan sekä fyysistä, psyykkistä että sosiaalista hyvinvointia. Sosiaaliohjaajat tukevat, neuvovat ja antavat tarvittaessa yksilöllistä palveluohjausta. Kaikki liikuntaryhmät on suunniteltu seniori-ikäisille. Kädentaidon kursseilla ja työpajassa kohtaa innostuneita tekijöitä. Palvelukeskuksessa on toimintaa myös maahanmuuttajataustaisille ikäihmisille.

Lisäksi palvelukeskuksessa toimii kaksi päivätoimintayksikköä: Sointu muistisairaille asiakkaille ja Kammari fyysistä kuntoutusta tarvitseville.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti